Cautare

4986 de rezultate pentru "accident rutier lasaliste in 25 102009 seara" (8.33 secunde)
Norii raman consistenti si va ploua in jumatatea vestica a tarii, izolat in cantitati de pana la 25 litri/mp. Dupa-amiaza si spre seara din loc in loc apar ploile si in restul tarii, mai ales averse, posibil chiar si descarcari electrice.
A limentatia sta la baza sanatatii, prin modul in care stim sau nu sa o facem prin prisma ratiunii, si nu doar a pornirilor instinctuale. ... Pentru curatirea organismului de substantele daunatoare acestuia, introduse in corp prin alimentatia curenta, trebuie sa se tina seama de cateva reguli usor de respectat.
Medicul a precizat ca este multumit de felul in care au reactionat medicii din Romania dupa accidentul suferit de Lucescu. ... Doctorii locali au facut tot ce era necesar in astfel de situatii. Am discutat cu seful sectiei in care este internat Mister.
Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite usor, dupa ce un autoturism nu a acordat prioritate si a fost lovit in plin, joi seara, pe DN1, la iesirea din Ghimbav spre Codlea, judetul Brasov, de o alta masina care circula regulamentar, traficul in zona fiind blocat pe un sens timp de doua ore.
In cazul unor incidente la meci fortele de ordine ar fi fost puse intr-o situatie imposibila de a evacua stadionul. Insa sa lasam in spate parerile mele personale si sa revenim la afirmatia presedintelui galatean cum ca presa ar fi de vina.
Masina manelistului Tzanca Uraganu, un Ferrari, a fost implicata intr-un accident rutier, vineri seara, in Bragadiru. Conform unor surse, la volan era fratele manelistului.
21 membri, construit in anul 1974) s-a scufundat pe o furtuna de gradul 10, cu valuri de circa 14 - 16 metri, in zona portului Durban (Africa de Sud), in punctul de coordonate 31 grade 39 minute Sud/ 29 grade 42 minute Est.
Dupa furtunoasa sedinta a PSD-ului de marti in care s-a decis excluderea sa, Geoana a adoptat atitudinea unui invingator moral in batalia cu hidra care-i dorea capul si functia, pastrand convingerea ca, spre deosebire de colegii de la partid, cei de la Senat nu l-ar fi lasat de izbeliste si isi va pastra macar functia.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie. In primul rand, trebuie sa nu fumam si sa nu bem.
Cinci persoane au fost ranite grav, luni seara, intr-un accident produs in municipiul Constanta. Un copil de 13 ani este in coma. Accidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, in zona CET.
ACCIDENT| Batran aruncat pe capota masinii in parcare la Kaufland In aceasta seara, in jurul orelor 18:30, un tanar sofer din Calarasi a lovit un biciclist in parcare la Kaufland. In urma impactului, biciclistul a fost aruncat pe capota autoturismului. ... https://calarasipress.ro/accident-batran-aruncat-pe-capota-masinii-in-parcare-la-kaufland/
Accident grav, marti seara, in vestul Ucrainei. 27 de oameni au murit si 12 au fost raniti, in urma coliziunii dintre un autobuz cu pasageri, un microbuz si un camion cisterna. Tragedia a avut loc pe autostrada care leaga Kievul de orasul Ciop, in regiunea Rivne.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Un accident in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc in acesta seara pe Soseaua de Centura, zona Otopeni. ... Circulatia in zona a fost blocata timp de 40 de minute.
O femeie si-a pierdut viata si alte patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in doua accidente de circulatie, unul produs in apropierea localitatii Calarasi si altul in Craiova.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.
Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Principalul partid de opozitie din Romania, PSD, cere in mod public demisia ministrului Transporturilor, Constructiilor si Turismului. ... Mai mult chiar, Puscas sustine ca la sfarsitul lunii martie l-a interpelat pe ministrul Transporturilor in aceasta privinta.
Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Ministrul PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca decizia luata in cazul sau de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie demonstreaza faptul ca el nu a accidentat pe nimeni, nu a fugit de la locul accidentului si nici nu a incercat sa ascunda adevarul.
google-analytics.com